De paasvakantie komt steeds dichterbij, hier zijn dé ondernemerskampen van 2019

Bent u als ouder een last-minute beslisser en heeft jouw kind nog een lege agenda voor deze paasvakantie? Goed nieuws! Junior Argonauts kan hier een unieke rol inspelen, met een leuk aanbod aan ondernemerskampen die de eigen interesses en creativiteit van jongeren steeds voorop plaatsen.

Aankomende paasvakantie van 8 tot 12 april 2019 staan vier inspirerende ondernemerskampen op het programma:

FASHION: creëer je eigen modelabel

Hét kamp voor alle fashionista’s in wording! Onder begeleiding van experts en influencers uit de modewereld gaat men aan de slag met duurzaam en ecologisch materiaal om een eigen collectie te ontwerpen. En omdat fashion meer dan alleen ontwerpen is, wordt men volledig ondergedompeld in het hele proces van marktpositionering tot productie.

GAMING: creëer je droomgame

Een vijfdaagse trip naar de gaming wereld, en alles wat er bij komt kijken. Tijdens een zoektocht naar waar de eigen passies en talenten liggen, gaat men aan de slag als een échte gameontwikkelaar. Hiernaast wordt men getriggerd door tal van demonstraties en workshops omtrent marktpositionering, scenario schrijven en productontwikkeling.

BLOG & VLOG: blog en vlog met impact

Hoe breng je een verhaal geloofwaardig? Wat maakt een beeld sterk? Hoe maak je een video aantrekkelijk? Hoe start je een eigen website? Deze vragen gaan experts in online-marketing, bloggers, vloggers en fotografen uitgebreid aan. Ieders dromen en passies staan centraal in dit kamp overgoten met een grote dosis aan FUN!

ROBOTICA: bouw je eigen robot

Hoe kunnen robots en artificiële intelligentie ons leven in de toekomst verbeteren? Antwoorden hierop worden gegeven a.d.h.v. verschillende workshops en gastsprekers waaronder Bram Vanderborght (VUB) , Hans Claeys (Future Generation), Raspberry Pi en experts van Craftworkz en Technopolis. Jongeren leren over online marketing alsook hoe een eigen robot te programmeren, hoe deze écht meerwaarde kan creëren en hoe men een idee tot een echt businessplan kan omvormen.

Ben je als ouders nu al warm en heb je zin om de paasvakantie van jouw kind(eren) om te toveren tot een unieke ervaring? Wacht niet langer en reserveer één van de laatste kampplaatsen of surf nog even verder richting onze missie!

Written by Jolien De Wael