Persaandacht voor onze Junior Argonauts afgelopen paasvakantie!

Wie dagelijks zijn mobiele media raadpleegde zal misschien een of twee krantenartikels over onze creatieve breinen zien passeren hebben.

De pers bereiken met jouw verhaal is niet altijd even makkelijk. Het is meer dan één telefoontje of één mailtje uitsturen. Je moeten nadenken over de meerwaarde van jouw boodschap, alsook het opstellen van een goedgeschreven persbericht.

Moest je denken dat het hierna rustig afwachten is, heb je het fout. Hierna begint het verspreiden, opvolgen en interageren met de pers. Dit kan zich uiten in het opbouwen van waardevolle persrelaties, of het organiseren van persmeetings.

En moest je denken dat dit een job is voor rotten uit het vak, heb je nog eens fout. Op de kampen van Junior Argonauts reiken wij de jongeren een handvol tools en methoden aan om hun project uit te bouwen tot een sterk statement. Hoever zij dit verder uitrollen ligt volledig in hun handen, en dit wierp duidelijk zijn vruchten af.

Tijdens de ondernemerskampen zijn steeds enkele jongeren gebeten door deze uitdaging, en ontfermen zij zich over het opbellen van lokale of nationale pers. Hiernaast leren zij in een notendop hoe je jouw boodschap helder en duidelijk de wereld kan insturen en hoe je met woorden impact kan creëren! En zoals je hieronder kan zien, hebben zij dit meer dan uitstekend gedaan!

Ben je hierdoor benieuwd naar wat onze ondernemerskampen nog te bieden hebben? Surf dan even verder richting onze verschillende thema-kampen of contacteer ons vrijblijvend!

Written by Jolien De Wael