Persaandacht voor onze Junior Argonauts afgelopen paasvakantie!

Wie dagelijks zijn mobiele media raadpleegde zal misschien al enkele krantenartikels over onze creativiteit hebben gezien.

De pers bereiken met jouw verhaal is niet altijd even makkelijk. Het is meer dan één telefoontje of één mailtje uitsturen. Je moeten nadenken over de meerwaarde van jouw boodschap, alsook het opstellen van een goedgeschreven persbericht.

Moest je denken dat het hierna rustig afwachten is, heb je het fout. Het is belangrijk dat jouw persbericht nadien verspreid wordt en bij de juiste mensen terecht komt. Blijf tijdens dit proces zeker in contact met de pers, want dit kan zorgen voor waardevolle persrelaties. Het is ook altijd interessant om persmeetings te organiseren, zo onderbouw je ook duurzame relaties.

En moest je denken dat dit een job is voor de experten in het vak, zit je mis. Op de kampen van Junior Argonauts reiken wij de jongeren een handvol tools en methoden aan om hun project uit te bouwen tot een sterk statement. Zij kiezen nadien zelf hoe ze dit verder uitrollen.

Tijdens de ondernemerskampen zijn steeds enkele jongeren zo gebeten door deze uitdaging, dat zij zich ontfermen over het opbellen van de lokale en nationale pers. Hiernaast leren zij in een notendop hoe je jouw boodschap duidelijk en creatief de wereld in kan sturen en hoe je met woorden impact kan creëren! En zoals je hieronder kan zien, hebben zij dit meer dan uitstekend gedaan!

Ben je hierdoor benieuwd naar wat onze ondernemerskampen nog te bieden hebben? Surf dan even verder richting onze verschillende thema-kampen of contacteer ons vrijblijvend!

Written by Jolien De Wael