Interieur- & designkampBen jij graag creatief bezig en heb je wel duizend ideeën? Kan je niet wachten om de handen uit de mouwen te steken en met die ideeën aan de slag te gaan? Dan is ons interieur & designkamp iets voor jou.
Samen met andere creatievelingen ga je aan de slag om een leegstaande ruimte helemaal te vernieuwen.


Ben jij ingesteld?


Image

Innoveer

We organiseren het interieur- & designkamp speciaal voor alle creatievelingen van 12 tot 18 jaar.

Maak je eigen moodboard en bedenk samen met een toffe groep de leukste ideeën.

Daarna gaan we aan de slag met jullie ideeën. Onder begeleiding van experts ga je een plaats of gebouw opknappen en mooi maken. We maken er samen een gezellige plek van! Een plek waar je misschien na het kamp zelf nog kan vertoeven met je vrienden? 

Pimp your heart out

Hier bij Junior Argonauts vinden we duurzaamheid zeer belangrijk. Tijdens dit kamp leren we je aan de slag te gaan met weinig materiaal. We gaan dus aan het thriften! 

We geven meubels een tweede leven met een likje verf of wat accessoires. Laat je innerlijke innovator helemaal los! 

Interieur- & designkamp is het geven van een nieuwe betekenis aan leegstaand vastgoed. Het is een plek die jongeren voor zichzelf creëren.

Image
Image

Guillaume Van Durme


Voor dit kamp werken we samen met minimalistische vormgever Guillaume Van Durme.

Guillaume heeft al vele jaren ervaring met het opknappen van vergane plekken. Tijdens de projectweek zal hij je alle tips en tricks van het pimpen en decoreren leren.


Image

Dit mag je verwachten

Vernieuw een verouderde ruimte in een stad of gemeente.

Leer moodboards maken.

Pimp meubels en geef ze een persoonlijke toets.

Coachings van expert Guillaume Van Durme.

Op vrijdag tonen de jongeren hun creatie aan de buitenwereld.

We wakkeren jouw passie en talent aan gedurende deze projectweek.

Dit alles en nog veel meer leuke activiteiten :)

Image

Reserveer je plek of vind meer informatie

Interview


Veerle Windels - Mode journaliste

Ervaringen van deelnemers


Een boost voor ons zelfvertrouwen en nieuwe echte vrienden zijn vaak vernoemde voordelen door onze junior argonauten.

Lars -
15 jaar

"Hallo, ik ben Lars en ik heb deelgenomen aan het ondernemerskamp omdat ik ondernemen wel aantrekkelijk vind. JA gaf de kans mensen te ontmoeten die hun creativiteit lieten zien zodat wij er dan zelf mee aan de slag konden gaan. Daarnaast konden we ook de stad Antwerpen verkennen met de andere deelnemers die van overal kwamen uit Vlaanderen, supertof!"

"De leiding gaf ons veel vertrouwen, wat wij heel tof vonden. Veel bijgeleerd en geïnspireerd voor de toekomst. De blikfabriek en de Antwerpse jeugdherberg waren ook echt toffe locaties!"

Astrid -
14 jaar

"Iedereen vond er wel iets dat ze tof vonden! De ene misschien eerder het creatieve en de ander eerder het management... Naast dat was het niet zoals een gewoon kamp waar je aan alle activiteiten verplicht moet deelnemen. Hier mochten we zelf over beslissen of we al dan niet deel wouden nemen. Dit gaf een heel tof en vrij gevoel! Oooh.. nog effe een shout out naar alle monitoren, jullie waren geweldig!!" 

Toon -
16 jaar

"Ik ben heel dankbaar voor de ervaring die ik heb opgedaan tijdens die week en zeker voor alle hulp die ik gekregen heb. Ik ben ook heel blij met de nieuwe vrienden die ik gemaakt heb!"