JONGEREN KAMPEN

Ben je nog op zoek naar een kamp voor tijdens de schoolvakanties?
En mag het eens iets anders zijn dan het zoveelste paardrijkamp of taalbad? Dan zijn de ondernemerskampen van de Junior Argonauts misschien iets voor jou…

Bij Junior Argonauts leer je verticaal leren met betrekking tot de verschillende leeftijden. 

Belangrijk: Omwille van Covid-19 gelden soepelere annulatie voorwaarden. Je kan kosteloos annuleren twee weken voor de start van het kamp.

Erkenning, gezien worden is een basisbehoefte van iedereen. We gaan op zoek naar jouw passie.

Wil je ons boeken voor een superkamp in jouw bedrijf, stad of gemeente? Klik hier!

Fashion kamp - Jr argonauts

Creëer je eigen modelabel

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste dat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw eigenzinnige kijk op mode? Dan is ons Fashionkamp absoluut iets voor jou!


Robotkamp - Jr argonauts

Bouw je robotassistent

Ben jij gebeten door technologie? En droom jij over hoe robots en artificiële intelligentie ons leven in de toekomst kunnen verbeteren? Dan is ons Robotica-kamp zeker iets voor jou!


Trendwatching - Jr argonauts

Onderneem!

Zie jij elk eind als een nieuw begin? Zie jij altijd en overal opportuniteiten en durf jij te ondernemen in eindeloze groei? Dan is dit kamp misschien wel iets voor jou!


Gamingkamp - Jr argonauts

Maak & lanceer je eigen game

Ben je gebeten door de gaming-microbe? En barst je van de ideeën om je eigen droomgame te ontwikkelen? Samen met andere jonge gamers ga je de uitdaging aan tijdens ons gamekamp.


Image

Interieur & Design

Ben jij graag creatief bezig en heb je wel duizend ideeën? Kan je niet wachten om de handen uit de mouwen te steken en met die ideeën aan de slag te gaan? Dan is ons interieur- & designkamp iets voor jou.
Samen met andere creativelingen ga je aan de slag om een leegstaande ruimte helemaal te vernieuwen.

Heb je vragen

The Junior Argonauts organiseren kampen voor jongeren die wel van een uitdaging houden. We vertrekken altijd vanuit de passie van jongeren, of dat nu gamen, technologie, fashion of trendwatching is.

Samen met leeftijdsgenoten, onder begeleiding van experts, krijgen de jongeren de kans om te ontdekken wie ze zijn, wat hun talenten zijn, en hoe ze die kunnen inzetten voor hun toekomst.

PS: jongeren met autisme zijn meer dan welkom! 

Wil je meer weten over Junior Argonauts? Lees dan hier meer over onze missie.

 

Raadpleeg onze FAQ of contacteer ons gerust!