Waarom kiezen voor Junior Argonauts? Onze monitoren en experts leggen het jou graag uit!

De kampen van Junior Argonauts staan voor creativiteit, ondernemerschap en een grote dosis fun. Om deze factoren succesvol in elkaar te klikken, heeft men naast tal van andere elementen vooral een luisterend oor nodig. Het perfecte kamp zal niet ontstaan door blindelings je eigen ding te doen, maar wel door steeds open te staan voor opbouwende gesprekken en vernieuwende voorstellen te overwegen. En net om deze reden onderwerpen wij na elke kampeditie onze jongeren, ouders, monitoren en experts aan een evaluatie. Op deze manier kunnen wij ons aanbod effectief uitbreiden, alsook onze huidige processen optimaliseren.

Junior Argonauts staat voor heel veel sfeer, nieuwe vrienden en de uitdaging om uit jouw comfort zone te treden en jezelf beter te leren kennen. 

Walid Berréhail, hoofdmonitor

Walid Berréhail, een gedreven student communicatie management die zich gedurende het Junior Argonauts kamp ontfermde over onze fashionista’s, liet zich snel kennen door zijn aanstekelijke drive en enthousiasme. En dit laatste zorgde voor heel wat leuke avondmomenten, zoals je hieronder kan zien … ;) Zijn unieke dansmoves zette zich al snel over op onze Junior Argonauts …

Samen met Junior Argonauts willen wij jongeren tijdens het mode ondernemerskamp op een duurzame manier laten nadenken over textielgebruik, de keerzijde van het textielverhaal en hoe men hiermee creatief kan omgaan.

Rozanne Kempynck, De Kringwinkel Antwerpen
De Kringwinkel Antwerpen

Elie en Quentin Van Ravels, tweelingbroers waar je meer dan blij van wordt. Op het kamp namen zij de rol van expert en monitor op zich voor het game-kamp, en laat ons dit zacht uitgedrukt een succes noemen!

Elie en Quentin Van Ravels aan het woord

En zoals Quentin hierboven aanhaalt, kan ook jij deel uitmaken van het Junior Argonauts avontuur! 😍

Twijfel dus zeker niet om ons te contacteren of nog even verder te surfen naar onze verschillende ondernemerskampen, en wie weet mogen wij jou deze zomer verwelkomen! 😄

Written by Jolien De Wael