Onze ambassadeurs

Een ambassadeur van Junior Argonauts is iemand die achter de schermen meeloopt met het organiserende team en ons strategisch versterkt. Contacteer ons gerust als je zin hebt om samen met ons onze jongeren te versterken en voor te bereiden op de toekomst.

Jan Boudrez

Veerle Van Aken

Communicatieve en gedreven business mentor met gevoel voor vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid. Met een passie voor ondernemen en voor ondernemers. Hij wil zijn expertise en de ervaring in zijn rugzak graag delen met anderen.

Trotse mama van één van onze Junior Argonauts, ondersteunt onze social media en versterkt onze organisatie met fijne partnerships.

Hans Claeys

Max Bernaerts

Met 17 jaar hulpverleningservaring en zo’n 8 jaar coach-ervaring op de teller, beschikt hij over waardevolle deskundigheid en voldoende ervaring om met kinderen, jongeren, volwassenen en teams in verbinding te gaan.

“Ik ben zeer geïnteresseerd in alles wat met creatief bezig zijn te maken heeft zoals bijvoorbeeld ook foto en film. Momenteel volg ik de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft en ook in deze opleiding komt dat creatieve aspect genoeg aan bod. Ik werk graag met computers en ontwikkel kennis van nieuwe programma’s door te leren van anderen via internet of door gewoon zelf dingen uit te proberen.”

Jolien De Wael

Baudouin Binst

Student Idea & Innovation Management aan de Erasmushogeschool Brussel en gebeten door het bedenken, uiteenzetten, en opvolgen van vernieuwende projecten. “Het is fascinerend om te zien hoe jongeren worden geïnspireerd en ondersteund tot jonge ondernemers bij Junior Argonauts.”

Met 28 jaar ervaring als internationale productiemanager in grondstofwinning, productontwikkeling, operationeel management en tewerkstelling bij top multinationals uit de mode industrie (België, Frankrijk, Duitsland, Oost-Europa, Noord-Afrika en Azië) vormt hij een grote inspiratiebron voor jong en oud!