Onze experts

Een expert van Junior Argonauts is iemand die zijn/haar kennis wil doorgeven aan onze Next Generation. Contacteer ons gerust als je ook getriggerd wordt door jongeren & hun jeugdig enthousiasme.

Astrid Mora

Als ondernemende multipotenionalist in hart en nieren, helemaal voor de ondernemerskampen voor jongeren die Junior Argonauts aanbiedt. Als creatieve steeds op zoek naar het juiste beeld waarbij de personal branding een belangrijke rol speelt als ondernemer, namelijk het beeld van jezelf naar de buitenwereld.

Bekijk zeker ook even haar LinkedIn en Website.

Anita Evenpoel

Autodidact op gebied van vormgeving, juwelen, kostuums, textiel.

Hans Claeys

Sarah Billiet

Als gepassioneerd jongerencoach ben ik steeds op zoek naar de verwondering in en de groei van kinderen en jongeren. De mogelijkheid die de JA-kampen bieden aan de kids, is een unieke vorm van het helpen versterken van de positieve vibes en dromen van deze kids.Steeds opnieuw sta ik versteld van welke onschatbare waarde het de toekomst van ons allen kan bieden als we iedereen en de jongeren in het bijzonder vanuit hun eigen kracht laten stralen.

Als Business Developer & Project Manager ondersteunt Sarah ondernemingen en organisaties in de organisatie van teams & projecten. Ze is een
georganiseerde doener, uitpluizer en meetrekker met een grote affiniteit voor MVO. Agile, lean & design thinking!

Manelprints

Grisha Verlinden

Olu is textielontwerpster en geeft met haar bedrijf Manel (www.manelprints.com) trainingen rond digitaal textiel- en modeontwerp. Daarin leer je hoe je textielprints ontwerpt met computersoftware, of lookbooks maakt om je modecollectie voor te stellen. Via haar blog wil ze beginnende designers inspireren en een platform aanbieden. Daarnaast organiseert ze regelmatig design bootcamps voor kansengroepen met textiel als rode draad. Binnen Junior Argonauts komen al haar interesses samen, nl jongeren, mode, ondernemerschap én duurzaamheid. Ze vindt het dan ook super om via de fashion kampen haar passie te kunnen doorgeven!

Grisha is Innovatie expert bij The Argonauts. Hij gaat samen met onze jongeren op zoek naar leuke én impactvolle initiatieven. Met interactieve methodes zoals brainstorming en business modelling krijgen de jongeren een eerste smaak van ondernemerschap.

Bie Noé

Soraya Wancour

Als duurzame mode inspirator neem ik consumenten en (mode)bedrijven
mee in het verhaal van duurzame mode. Wat betekent dit nu eigenlijk
maar vooral, wat kan het voor hen betekenen. 
Dit doe ik aan de hand van tours, workshops en talks.

Soraya Wancour, founder van Studio AMA, wil met haar onderneming op een zo ethisch en duurzaam mogelijke wijze mode maken. Circulair, sociaal en lokaal worden gecombineerd en hoog in het vaandel gedragen. Het zijn de basisprincipes binnen het hele bedrijf. Reststoffen van de textielindustrie worden via sociale maatwerkeconomie omgezet tot tijdloos en eigenwijs design. Soraya combineert haar ontwerpersskills met een kritische en frisse blik op een erg vervuilende industrie.

Elie Van Ravels


Elie vindt het een toffe vakantiejob en gelooft in het concept van Junior Argonauts. Hij vindt het fijn om zijn expertise te kunnen doorgeven aan de jongeren.

Quentin Van Ravels

Quentin is vooral bezig met het programmeren en een boeiende maar ook spannende verhaallijn in een game te steken. Graag deelt hij zijn kennis en ervaring met jongeren.