Wie zijn onze Junior Argonauts?

Vanwaar komen onze Junior Argonauts?

Junior Argonauts staat voor ondernemerschap, creativiteit, teamwork en een grote dosis aan FUN! Deze vier factoren gaan dan ook veel verder dan stad Antwerpen, en veroveren heel België.

Elke luchtballon vertegenwoordigt een stad/gemeente van jongeren die ons avontuur hebben aangedurfd. En zoals je kan zien, zijn onze noorderburen ook te vinden op onze kampen. Kortom, dat Junior Argonauts grenzen verlegt mag je deze keer letterlijk nemen!
Image

Welke studieachtergrond?

Gevoel voor creatief denken en zin voor ondernemerschap gaat schuil in elke onderwijsrichting, dit merken wij ook sterk bij onze Junior Argonauts. Op kamp bevinden zich jongeren met een specifieke onderwijsstudie waaronder creatie en mode, maar evengoed ook Latijn-moderne talen of automechanica. Alle jongeren zijn steeds in het bezit van een duidelijke visie en een grote passie voor mode, technologie of personal branding. Deze twee gemeenschappelijke factoren vormen dan ook de sleutel tot succes, en een hechte klik tussen de jongeren.


Welke leeftijd? 

De ondernemerskampen van Junior Argonauts zijn voor jongerenvan 12 tot 18 jaar, maar welke leeftijd is nu het meeste aanwezig? Elke leeftijd! Omdat we deze vraag meermaals krijgen, hebben we besloten deze grafiek steeds up-to-date te houden en jou te voorzien van een reëel beeld omtrent de leeftijd van onze Junior Argonauts.

Maar laat één iets zeker zijn, leeftijd is nooit een barrière om creatief samen te werken. Het kan net héél versterkend werken en zich uiten in een compatibel team met top resultaten, en wij spreken uit ervaring!


Junior argonauts - Fashion kamp

Jongeren met een sterke wil

Ook jongeren met emotionele of gedragsstoornissen zijn meer dan welkom op onze kampen. Bij de inschrijving kan je steeds vermelden of er bepaalde aandachtspunten zijn. Op elk kamp bevinden zich jongeren met bijvoorbeeld autisme of ADHD, wij doen hiervoor ons uiterste best de juiste benadering te hanteren en extra zorg te voorzien.

Wij vinden het super belangrijk dat je alle informatie meegeeft, tot het kleinste detail. Hierdoor kunnen wij een unieke ervaring voor jouw jongere aanbieden, zodat hij of zij ten volle kan genieten van het Junior Argonauts avontuur samen met andere jongeren.

Indien er zich bepaalde allergieën voordoen, horen wij dat ook graag. Wij voorzien steeds aangepaste maaltijden, wanneer dit tijdig is doorgeven. Zo niet, zoeken wij altijd naar de beste oplossing. Niks mag ons tegenhouden om jouw jongere de beste vakantie ooit te geven!

Wil jij ook Junior Argonaut worden?

Ondernemerschap, creativiteit en plezier verwikkeld in een kamp.

Ik ben klaar om Junior Argonaut te worden