Onze monitoren

Overtuigen deze korte getuigenissen van onze monitoren en wil jij ons team komen versterken? Neem dan zeker een kijkje op onze vacature!

Xavier Van Berlo

Sacha Vandenbroeck

“Creatief zijn en ergens helemaal voor gaan is helemaal mijn ding en dit is kort samengevat wat ik zo uniek vind aan Junior Argonauts. Het is een fijn zomerkamp waar kinderen op korte tijd leren hun passies uit te werken, plannen op te stellen en resultaten te boeken. En hier wil ik als animator graag aan mee helpen. Let’s do this”

Sacha gelooft steevast in het concept van Junior Argonauts en wil graag er graag een deel van uitmaken, bovendien houdt hij van de uitdaging om met jongeren samen te werken!

Britt Delmulle

Elke Thurman

“Wat ik het leukst vindt aan de kampen waren dat ieder een andere stijl heeft en die ook allemaal anders uit. En zo leer je veel van elkaar en kan je inspiratie opdoen. Zo wordt de band van de leerlingen ook hechter en is het op einde van de week 1 grote vriendengroep.”

“Ik heb ervoor gekozen om monitor te zijn op het fashionkamp van de Junior Argonauts omdat ik graag met jongeren samenwerk en zelf ook nieuwsgierig ben naar de dingen die de Junior Argonauts aanbieden om te leren!”

Romina Rose

Lauryn De Craene

“Hallo, ik ben Romina en ik ben monitor tijdens de J-Argonauts ondernemerskampen. Ik vind het enorm waardevol om een jonge generatie te zien ontdekken wat ze graag doen. Zelfontplooiing en persoonlijke groei, daar hoop ik de deelnemers aan de Ondernemerskampen bij te kunnen helpen. En natuurlijk veel plezier maken.”

“Ik doe mee omdat het kamp een combinatie is van twee dingen waar ik mij heel graag mee bezig hou: mode en ondernemen. Ik ben zeer benieuwd naar alle activiteiten en kijk er al naar uit! Ik ben ervan overtuigd zelf ook veel bij te leren.”

Lily Van Eetveldt

Walid Berréhail

“Ik ben heel veel bezig met sociale media en dan het liefst Instagram, ik heb ook een blog en ben onlangs gestart met een Youtube kanaal. Fotografie valt ook in mijn interesses, ik heb al veel fotoshoots gedaan met vriendinnen. Deze foto’s kan je zien op mijn blog.”

“Hey, ik ben Walid, 23 jaar, ik ging reeds 3 jaar mee als hoofdmonitor op het vlog & blog en fashion kamp. Als communicatie marketing student was dit ook voor mij een zeer leerrijke ervaring. Het was ook super om de jongeren uit hun comfortzone te trekken.”

Elie Van Ravels

Quentin Van Ravels

Elie gelooft in het concept van Junior Argonauts en vindt het fijn hieraan bij te dragen.

Quentin is zelf veel bezig met programmeren en gaming en wil zijn passie dan ook graag delen met de jongeren.