Onze partners

Hier lijsten wij onze partners op, onze partners steunen ons met onze projecten en dit maakt ze heel belangrijk.

Het initiatief van Junior Argonauts enthousiasmeert JBC omdat we jongeren meenemen in wat fashion 2.0 kan betekenen. Daarnaast bieden we hen ook een oplossing voor hun overstock. Wat een win-win is voor beide partijen.

Kringwinkel Antwerpen vindt het belangrijk om dit soort initiatieven te steunen. Duurzame ontwikkeling is iets waar ze voor staan en dit trekken ze ook door door dit initiatief te steunen.

Zij staan klaar om de uitdaging met jongeren aan te gaan en de toekomst zelf deels te bepalen. Ietstof is onze experte voor ons fashion kamp.

Technopolis richt zich, net als ons, op jongeren en de toekomst; technologie en jobs van de toekomst.

Cronos is onze hoofdpartner en gelooft in het concept dat Junior Argonauts biedt. Hierdoor hebben zij ervoor gekozen om ons als starter te steunen. Cronos gelooft dat het belangrijk is om jongeren warm te maken voor het ondernemen.

Bie engageert zich voor het sustainable fashion kamp omdat zij het belangrijk vindt dat jongeren worden meegenomen in dit verhaal. Hierdoor kan een fijne samenwerking ontstaan tussen ons en de modewandelingen van B.Right.

Goodplanet is partner van Junior Argonauts omdat zij ons sustainable fashion kamp graag mee ondersteunen.


Lewis & Melly heeft ervoor gekozen ons te steunen omdat zij net als ons een jonge, vooruitdenkende onderneming is. Daarnaast bieden we een leuk alternatief voor hun overstock waardoor dit een absolute win-win is voor onze jongeren.

Stäubli ondersteunt jongeren en gaat samen met de jongeren, zichzelf, en ons op zoek naar de jobs van de toekomst.

Samen met onze jongeren gaan zij op zoek naar talenten en passies van de jongeren.

Swishing organiseert kledingruilevenementen en draagt sustainable fashion zeer hoog in het vaandel. Zij steunen ons door kledij te leveren die wij mogen vermaken tot een nieuwe kledinglijn

Altdoo is een digitale assistent die als doel heeft om zijn klanten te laten groeien. Dit doen ze door onder meer de social media, website en digitale strategie te ondersteunen.

Juvigo - Junior Argonauts

Juvigo heeft één missie: zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid geven om een kamp te beleven. Daarbij staat het creëren van fantastische zomerkamp-herinneringen centraal.

give a day logo

Give a Day verbindt burgers, scholen, non-profits, gemeentes en bedrijven, en geeft hen de tools én de goesting om samen maatschappelijke uitdagingen aan te gaan via vrijwillige inzet. Onze 9-koppige crew gelooft dat de totaalimpact duurzamer, groter en positiever is, wanneer we deze verschillende actoren kunnen laten samenwerken.

Een jongerenorganisatie waar kinderen en jongeren leren om samen te ondernemen. We nemen ze mee op ontdekkingsreis in de wereld van kunst, wetenschap, debat en filosofie.